Efterårs mix

En skøn fredag aften på vores stamcafe & lækker middag på Langhoff & Juul

Indlægget indeholder reklame

Igår aftes stod den på Date Night… en aften som jeg virkelig havde set frem til. Den ene dag tager den anden, og hverdag forsvinder lige så hurtigt som weekenderne. Drengene har “travlt” med legeaftaler, svømning og fodbold.. plus alt det løse. Men i den her weekend er de hos deres far, og D er på vej til London. Så aftenen igår i kærlighedenstegn, var virkelig dejlig!

Når vi drikker vin el. hvad vi ellers lige kunne have lyst til, ender vi 9 ud af 10 gange på Drudenfuss. Stemningen er altid god, uanset hvornår på dagen man kommer, og et sted for man kan synke helt ned i gear. Der startede vi aftenen igår, hvorefter vi gik videre til Langhoff og Juul, som havde inviteret på middag.

Langhoff og Juul har lige fået nyt menukort, og vi fik lov til at smage på flere af lækkerierne. Jeg spiser ofte brunch der, som altid er spot on, så mine forventninger var ret store! Og som forventet, var det SÅ sindsygt lækkert og velsmagende. Jeg fik også hapset lidt fra D’s tallerken, og deres tatar er så vild. Vi kunne trille da vi gik derfra, og humøret var højt både på grund af top lækker middag, men også fordi gutterne der sørgede for os, var mega cool, søde, sjove og skabte præcis den afslappede stemning, som vi sætter stor pris på, når vi går ud.

I kan se hele deres menukort HER. Jeg fik “De kreative” og D fik “Favoritterne”.

Tak til Langhoff og Juul for en gastronomisk rejse ❤

1 kommentar

  • Nu har jeg stadig Langhoff & Juul til gode, men vin på Drudenfuss er jeg til gengæld helt med på – hyggeligt sted (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs mix