6 must have bucket hatte

Wall of Sound – en ny festival

Lige nu er man nok tilbøjelig til at tænke, at alt det gode og sjove er slut… sommeren er for alvor på retur, de bare ben skal snart pakkes ind, havaianas smides bagerst i skabet, og et helt år til alle festivaller vender tilbage. I mine unge dage blev jeg altid lidt smådeprimeret ved denne tid. I dag synes jeg stadig, det er lidt øv når sommeren slutter… men som mor til de skønneste drenge og tanken om stearinhygge, er det faktisk helt okay ;).

Men ku’ altså alligevel godt noget mere sommer, og ikke mindst festival…. og hvor fedt er det så lige, at der rent faktisk står festival i min septemberkalender!!

Mega fedt! Men hvad er den det? Horsens fængsel slår dørene op for en sprit ny festival, Wall of Sound d.7 & 8 sep, og jeg er inviteret! Glæder mig vildt til at skulle høre en masse musik, skåle med skønne mennesker,  og så glæder jeg mig til at se hvad festivallen byder på… udover et godt musikprogram.

Hvis I, som jeg, godt ku’ bruge lidt mere festival og forhåbentlig sommerstemning, så kan I læse mere her! Hvis vejret ikke bliver sommerligt, er jeg klar i mine nye gummistøvler, og den her lækre Stutterheim regnfrakke! Bucket-hatten fra Blanche skal naturligvis også med!

Håber vi ses dernede 🤩

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 must have bucket hatte