Mulberry favoritter

Jeg forsøger at passe godt på mig selv

Reklame for Oslo Skin Lab

Jeg synes, min krop kæmper for at holde sig i nogenlunde stand… den danske sommer er overdrevet skøn, og de søde og usunde fristelser er mange. Jeg kan nemt holde mig fra slik, og spiser det sjældent. Men en is i 30 graders varme, en iskold gylden Aperol, tapas, vino og alt for lidt nattesøvn, bliver i længden noget, som sætter sig i en efterhånden ikke helt ung krop. Men jeg forsøger trods fristelserne at passe godt på min krop. Måske læste i DETTE indlæg om Oslo Skin Lab? Det er blevet en del af min morgen rutine. Det står stadig ved siden af min elkedel, og bliver ofte hældt i kaffen.

Men varmen har gjort, at jeg ikke kan få varm kaffe ned hver morgen, hvorfor jeg i stedet drysser det i min skyr, som jeg topper med frisk frugt, kokos og kerner, og når morgenen går lidt for hurtig, kommer jeg det i f.eks en salatdressing.

Jeg elsker at spise ude, og lader ikke en aften med pil-selv-rejer gå forbi. Her valgte jeg at røre pulveret i pestoen. Nemt, lækkert og sundt!

Desuden sørger jeg for at drikke meget vand og undgå min kæmpe lyst til masser af salt i min mad. Jeg er som sagt ikke så meget til det søde, men salt er virkelig en dårlig last for mig. Og så sørger jeg for at få løbet nogle gode lange ture.

Pulveret fra Oslo skin lab er fuldstændigt smagsneutralt og nemt at røre ud, eller bare drysse i. Og apropros det med den sommerlige og usunde livsstil, så er det altså ret lækkert for både krop og sjælen, dagligt at starte dagen med noget indre velfærd, og noget som hjælper huden med at holde på formerne… og bedst af alt rynkerne… eller de begyndende linjer.

Hvert år når sommeren er slut, vågner jeg op med nye rynker, og hver gang tager jeg mig til hovedet. Jeg forsøger virkelig at være ligeglad, og det hjælper lidt, når man efterhånden har sagt det nogle (mange) gange. Men for første gang, synes jeg, min hud er gået lidt i den modsatte grøft. Jeg følger mig ikke så “rynket” i ansigtet, og synes, at nogle af mine linjer er blevet mindre…. og jeg er overbevist om, at det er Oslo Skin Lab der har rykket i min hud. Jeg synes selv, at det virker ret effektivt, og følelsen af, at det også er forebyggende for flere rynker, er jeg kæmpe fan af.

Når jeg ser ældre kvinder med få, og for mig smukke linjer, bliver jeg på den gode måde død-misundelig, og vil så gerne hjælpe min hud godt på vej, så jeg ikke ender med at være krøllet helt sammen om 20 år ish. Og sammen med mine andre plejende produkter, som jeg nævner her, synes jeg at jeg er godt på vej!

Som lovet får I et før og efter billede. Er det bare mig, eller er der ik lidt forskel at se!? Jeg bliver i hvert fald ved med min nye rutine, da det jo også er forebyggende!

Før:

Efter:

OBS: Oslo Skin Lab bliver leveret til din postkasse, omkostningsfrit hvis du køber et abonnement, og det er ikke bindende! Det er stadig muligt at få en ret lækker rabat, som giver 40% på medlemsskab ved første pakke og derefter 30% pr. medlemsskabspakke. Koden er: MARIA

Fortsat skøn sommer til jer 🐚

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mulberry favoritter