Mød Camille Brinch jewellery

Mulberry favoritter

Reklame for Frk. Himmelblå

Jeg håber, at I alle er ved at have ferie, og at den vil være god ved jer! Den danske sommer er jo for vild i år.

Jeg kan ik’ mindes at have oplevet så skøn en sommer hjemme, og jeg forsøger virkelig at få udnyttet hver en solstråle!

På trods af vejret, har drengene, D og jeg vinket farvel til Dk, pakket bilen med telt, badetøj og andre små nødvendigheder, og nyder lige nu Europa, hvor vi kører rundt og lader os friste, af hvad vi finder på vores vej!

Vi er hurtigt kommet helt ned i gear, og på de længere strækninger bliver der set lidt internet ;).

Jeg lod mig blandt andet forelske i en taske fra Mulberry på turen mod Paris.

Er den ik fin? Jeg er vild med de anderledes og samtidig enkle og stilfulde detaljer, og kan allerede se den sammen med flere outfits! Den koster 5600,- og står øverst på min ellers ofte tomme ønskeliste!

Hos Frk. Himmelblå har de et ret fint udvalg fra Mulberry  blandt andet denne Amberly. Så hvis I også går og drømmer om noget nyt fra Mulberry, bør I klikke derind.

Jeg har fundet alle 5 styles derinde, og er ret overrasket over hvor mange cool styles Mulberry har lavet på det seneste.

  1. Den stribede hedder: Mini bucket
  2. Den lille gule: Antony
  3. Den røde: Zipped Bayswater
  4. Den sorte: Abbey

Her er nogle af mine favoritter. Synes den stribede er mega sej, og ville elske at bære den til mine mange sommerkjoler, og et par af mine yndlings sneakers!

Jeg kan desværre ikke linke direkte til hver enkelt taske, da Mulberry ikke vil have, at danske webshops har deres styles liggende. MEN Frk. Himmelblå vil rigtig gerne hjælpe jer, hvis I som jeg lader jer forelske i en lækker taske fra Mulberry. De kan kontaktes på: 75520091 og ellers kan I sende en mail til dem: info@frk-himmelblå.dk

Nu vil jeg nyde et glas koldt hvidvin 🥂

Hyg jer, og dejlig sommer til jer alle!!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Camille Brinch jewellery