Mine nyeste outfits

The solution – Anti-wrinkle fra Oslo skin lab

Indlægget indeholder reklame for Oslo Skin Lab

Jeg har tidligere skrevet om rynker, og især mine egne rynker…  og hvor træt jeg er af dem.

Jeg er i en (alt for) sen alder, begyndt at tage min hud og risikoen for rynker seriøst. I kender måske den tanke om, at der er MANGE år til, man bliver “gammel”… men en dag er vi der alle.

Jeg har tusinde af gange overvejet botox, men jeg tør ikke, og slår ofte tanken væk, og i stedet lader min fornuft få det sidste ord… ihvertfald indtil videre ;). Jeg vil dog ikke love, at det aldrig ikke kommer til at ske.

Men for at hjælpe min hud (og nuværende rynker) med at holde sig frisk, og forhåbentlig mindske rynkernes udvikling, bruger jeg morgen og aften en lotion mist, øjencreme og ansigscreme. Derudover sørger jeg for at rense mit ansigt grundigt, og vigtigst af alt lige nu hvor solen vælter frem, en god solcreme, hvor jeg anvender en faktor 40 i ansigtet.

Jeg holder mine produkter ret simple, og benytter mig sjældent af alt muligt forskelligt, som findes på markedet. For at være ærlig, så kan jeg slet ikke overskue alle de muligheder der er, og alt det hvert enkelt produkt kan.

Men disse simple produkter hjælper min hud godt på vej, og jeg kan både se og mærke på mit ansigt, at det har en god effekt, dog måtte der gerne ske lidt mere, så rynkerne snart mindskes. Desuden sørger jeg for at drikke godt med vand i løbet af dagen, og så løber jeg. I gode perioder løber jeg 10 km. om ugen… noget, jeg også bilder mig selv ind, hjælper på krop og hud. Men jeg kan ikke løbe fra, at jeg bliver ældre, og der er ret simple facts på, at når man når de 30, så skal vi tage vores hud seriøs… medmindre vi vil sidde og se på, imens vores hud ældes.

I 30-års alderen begynder collagen i huden at falde med 1-2% om året. Når dette sker, mister vores hud noget af sin modstandskraft til at klare påvirkninger fra blandt andet solen, forurening, kost, mimik og rygning. Særligt solen, synes jeg er strid mod huden. Det er helt ny info for mit vedkommende. Men der er dog håb, for ved at tilføre collagen indefra, kan man øge hudens elasticitet, og dermed øge modstandskraften mod årsagerne til dannelse af rynker og linier. Det er nødt til at blive brudt ned i rigtige peptidelænger for at man kan få den rette effekt på huden.

Jeg har derfor i en måneds tid været i gang med “The solution”, som er et anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab, som skal bidrage til at reducere mine rynker og linjerne i mit ansigt… og som faktisk også hjælper på appelsinhud. Fedt!

Produktet kommer i en æske med 28 små pakker, som indeholder 2,5 gram sacheter med et smagsneutralt pulver – “The solution”. Pulveret kan blandes i en hvilken som helst drik, mad eller f.eks. skyr, som mange spiser til morgenmad. Jeg selv vælger som oftest at hælde det i min morgenkaffe. Jeg har placeret pakkerne ved siden af min elkedel, så jeg på den måde sikrer mig, at jeg husker det hver dag.

 

Men fordi de er i små pakker, er det nemt at huske at indtage, uanset hvor man befinder sig. Jeg har selv altid en ekstra pose i tasken, til hvis/når jeg en dag glemmer at indtage det, inden jeg springer ud af døren. Jeg glemte det en morgen, og havde en travel dag ude i byen, men fik købt en lækker juice, og hældte produktet i, som nemt blev opløst.

The solution skulle virke på hele kroppen og ikke kun rynker i ansigtet. Helt fantastisk, da det jo desværre ikke kun er vores ansigter som ældnes, men hele kroppen og rynker omkring knæene, brystet eller f.eks. arme…. og er ikke meget kønnere, end dem der kommer i ansigtet, hvilket for min alder, er dette et kæmpe plus.

Produktet virker også forebyggende, og jeg kan mærke, at det allerede reparerer kommende linjer og rynker. Oslo skin lab oplyser, at det er testet under den bedste form for studie. En testgruppe på 114 personer har i 2014 indtaget produktet og andre sukkerpiller. Både testpersonenerne, og dem som skulle vurdere resultaterne, kendte ikke til hvem der havde indtaget hvad, men resultatet var tydeligt, og der blev målt helt op til 20% reduktion i dybden af rynker.

Jeg begynder selv at se lidt ændringer, og lige nu er det virkelig en glæde, dagligt at “fylde” min krop med ren næring til huden. Allerede efter 8 uger skulle der begynde at være synlige resultater, hvilket er relativt hurtigt af et produkt som dette. Hvad angår min lille snak om botox, så hjælper dette produkt på hele kroppen, og ikke kun enkelte udvalgte steder… det er da alt for lækkert! Jeg vil give jer en opdate om noget tid, og vise jer et før og efter billede… selvom jeg ikke ligefrem er kæmpe fan af at vise de der rynker frem. Men jeg er overbevidst om, at disse produkter fortjener at blive “vist frem”.

Hvis I er blevet fristet til selv at prøve “The solution”, så får I lige en rabatkode, hvor I spare hele 40% på medlemskab ved første pakke, og derefter 30% pr. medlemsskabspakke. Koden er: MARIA.

 

1 kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nyeste outfits