Mine SPOT outfit’s

En rørende fortælling om Seebach familien

ff7a0954-0fa0-422d-aa39-d8d04d95490f

I torsdags var jeg for anden gang inde at se Seebach musicalen i Musikhuset. Jeg er egentlig ik’ kæmpe fan af hverken Tommy el. Rasmus, men meget kan man mene om musikken. Men uanset, så elsker folk dem, og særligt Rasmus Seebach har fået banket en kæmpe karriere op.

Seebach musicalen viser på fineste og rørende vis, hele familiens op og ned ture hen over mange år. Hvordan kærligheden mellem Tommy og hans kone Karen opstår, og hvordan de formår at bevare kærligheden, på trods Tommy Seebachs mange års druk og musiske nedture. Men også hvordan han i flere år vælger familien over karrieren, og glæderne de sammen deler ved særligt hans opture!

Vi får også nogle glimt af Tommys forældre, og hvordan hans far med hård tone og hang til alkohol, skaber en følelse i Tommy om aldrig at blive som sin far.

Der er også en fin skildring af Rasmus’ karriere, og hvordan en lovende fodboldkarriere slutter. Alt dette med en smuk fortælling fra Marie Seebach og Nikolai Seebach.

Da jeg sad i salen, kom jeg virkelig til at elske den familie, og er vildt imponeret over deres kærlighed og sammenhold. Det må have været hamrende hårdt. Jeg grinte…. og tudbrølede! Der er stadig billetter HER, og jeg vil virkelig anbefale jer at tage ind og se den! En sidste ting… som jeg selv måtte slå mig selv lidt i hovedet over. Der er altid mennesker og følelser bag musikken, og hvad folk ellers render og laver. Alt på godt og ondt bliver taget ind og følt, så inkl jeg selv… vi skal fandme tale ordentligt om andre mennesker, uanset om man synes noget er noget møg eller ej!

❤️❤️❤️

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine SPOT outfit’s