Hvorfor sammensætter du forskellige items?

Big city-girl GOODIEBOX

Annonce for GOODIEBOX

Jeg er lige kommet hjem fra en lang dag ude i byen og kulden. Det er jo vildt så koldt der er blevet. Jeg trænger til bare at stå under den varme bruser, og noget total selvforkælelse. Jeg har været så heldig at få lov til at afprøve GOODIEBOX, som i denne måned er fyldt med lækkerier, kun til mig.

img_5483

Hvis I ikke allerede har stiftet bekendskab med GOODIEBOX, så er hele konceptet med GOODIEBOX, at de hver måned sender en box med ren selvforkælelse, ud til deres medlemmer. Her modtager man mellem 5-7 produkter til en værdi på minimum 550,-… men købsprisen er kun 169,- inkl. fragt.

Ved oprettelsen udfylder man en personlig beautyprofil, som sikrer, at man modtager en f.eks. øjenskygge, læbestift eller blush, som matcher ens hudtype.

Jeg er selv ret hverdagsagtig i min make up, og famler trods min alder, stadig lidt rundt i hvilke produkter der er de helt rette for mig, hvorfor dette er en oplagt mulighed for sådan en som mig at finde de helt rigtige produkter, uden at skulle betale en formue, for derefter at må konstatere, at det ikke matcher mine forventninger.

img_5482

I denne måneds box bliver jeg forkælet med en Nue palette fra Laritzy, med 12 fine farver til både hverdag og fest.

Der er også en Benefit Hoola Bronzer, som jeg er ret spændt på at prøve. Den skulle få din hud til at ligne noget som solen har kysset… og hvem kunne ikke bruge sådan et kys, her i vinterkulden.

Jeg er som sagt meget enkel i min make up, men når jeg skal ud og er i et humør, hvor jeg har lyst til at gøre lidt mere ud af mine make up, er det som oftest mine læber, som får en knald rød farve.

Jeg synes, det er sejt og lækkert med røde læber, og i denne box er jeg så heldig, at der følger en rød gloss lip staine fra Manna Kadar, da jeg har valgt La Parisienne boksen.

Hvad angår min alder… den som vi helst ikke taler om ;), så er jeg desværre i en alt for sen alder begyndt at bruge øjencreme, og er der noget jeg virkelig ønsker, jeg kunne gøre om ifht. min ungdom, så er det at passe bedre på min hud. Jeg har tidligere skrevet om hvor træt jeg er af mine rynker i ansigtet… det er jeg stadig.

Jeg bruger øjencreme i store mængder nu, og lige som min seneste er sluppet op, er der i denne box en fra Origins…. perfekt. Piger det er ikke for sjov… kom i gang med nogle lækre creme, hvis I som jeg ikke gider at sidde og se på, hvordan huden ældes.

Sidst men ikke mindst er der en skøn maske fra Miqura…. noget mit ansigt skriger efter i aften, efter en lang dag ude i kulden. Mit ansigt er helt stift og tørt, og trænger seriøst til en omgang detox.

Hvis I sidder og får lyst til at blive en del af GOODIEBOX, så sign up nu, og få en Comme Deux ansigtsmaske “Yellowpaint” med ganske gratis. I skal blot indtaste rabatkoden: selvforkælelse.

img_5481

Yellowpaint er en rensende ansigtsmaske, som efterlader din hud ren og strålende. Den er nem at anvende, og skal blot påføres og sidde i 15 min., hvorefter den skyldes af med vand.

💗💗💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor sammensætter du forskellige items?