Letz sushi take away

Hvorfor sammensætter du forskellige items?

Indlægget indeholder reklame

img_4403 img_4427 img_4437

Modström kjole ~ Stand jakke ~ Adax taske ~ Marc Jacobs taske

Jeg bliver nogle gange spurgt om, hvordan eller hvorfor jeg sammensætter forskellige styles, som jeg gør. Hver gang bliver jeg udfordret ifht et skarpt og velovervejet svar, men faktisk tænker jeg ikke så meget over det… jeg gør det bare. Kender I det… måske jer, som har kreative gener på den ene eller anden måde ☺️?

Jeg elsker at lege med forskellige farver og mønstre, sammensat med en lækker taske, sneakers og støvler, som på billederne her. I dag kan man nærmest komme godt afsted med alt (hvis I spørger mig), og skabe sin helt egen stil… jo mere jo bedre, og et kæmpe plus ved at mikse er, at man kan genbruge meget påny!

Gør det bare & ha’ en fest 💗

2 kommentarer

  • Hvor er du bare fin på disse billeder. Jeg kommer helt i forårsstemning. I den forbindelse tænkte jeg på om du ikke kunne lave et indlæg med inspiration til de fineste sneakers til foråret? Jeg synes du er så god til at finde de smarte og anderledes af slagsen, så jeg ville super gerne se dine forslag til den kommende sæson 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Du gør det vildt godt – uh, det gad jeg godt at lære. Måske jeg bare skulle springe ud i det…

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Letz sushi take away