Lancering af Blanche i STOY

Lyserød cafe & en ny lækker taske

img_0668 img_0674img_0657img_0672

Indlægget indeholder reklame

STOLBJERG taske

I dag har jeg haft et par hyggelige timer i Vejle,  sammen med min mor. Vi havde begge håbet på en dag med fuld sol, men i stedet var det koldt og blæsende. Derfor endte vi med at sidde og sludre på Cafe Velvet. Caféen var så fin, at jeg bliver nødt til at dele den med jer, så hvis I kommer forbi Vejle, bør I klart besøge caféen.

Jeg fik også taget min nye lækre taske fra Stolbjerg i brug. Jeg har tidligere skrevet om Stolbjerg og de seje piger bag. De fortjener al succes, så læs om dem her, hvis I endnu ikke har hørt om dem. Tasken her er i lammeskind, kombineret med rusind, som gør, at den både er klassisk, tidsløs og cool. Der er plads til en 11 tommer computer, eller andre dagligdagsting…. og så koster den kun 899,-… hvilket er en super rimelig pris.

💗💗💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lancering af Blanche i STOY