Vinterens cool must have flyverdragt

Smukkeste Ganni jakke

img_9234 img_9265

GANNI jakke

I sommers forelskede jeg mig i denne smukke jakke fra Ganni. På daværende tidspunkt var min økonomi ikke til en jakke i det prisniveau, men i lørdags fandt jeg den nedsat med 50%, og i min hvidvinsbrandert kom jeg til at klikke den hjem…. og trods onde tømmermænd søndag morgen både pga. vinen og mit køb (har jo også lige købt den her), er jeg nu glad for at promillen i min krop fik mig til at klikke den hjem. Jeg har fået en jakke som kan alt uanset om det er hverdag, fest eller når jeg til sommer skal besøge nogle af mine favorit festivaller.

Den er stadig på udsalg, og der er flere størrelser tilbage 💓

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterens cool must have flyverdragt