Nyheder fra Marc Jacobs

Vinterens cool must have flyverdragt

Indlægget indeholder reklame

img_9609img_9604

GLOBEL FUNK flyverdragt ~ MARC JACOBS shutter bag (købt her) ~ SUPREME beani ~ GANNI støvletter

Her i Aarhus har vi stadig ikke fået meget sne at se. Men her er koldt, og jeg har endelig fået taget min flyverdragt i brug. Den har ligget i mit klædeskab i et par måneder, men denne weekend var en god anledning til at få taget den i brug. Jeg overvejede nemlig kraftig at holde mig indedøre, langt væk fra kulden, men i stedet hoppede jeg i denne dragt fra Globel Funk, og det var helt fantastisk. Den er dejlig lun, og så synes jeg, at den er ret cool, og kan styles så man ikke får følelsen af at være tilbage i børnehaven ;).

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Marc Jacobs