Se min nye frakke

Nyheder fra Marc Jacobs

Indlægget indeholder reklame

img_9811 img_9813img_9812img_9489

I fredags var jeg forbi Marc Jacobs i Volden i Aarhus, da de har fået nogle lækre nyheder hjem, som jeg måtte kigge lidt nærmere på.

Som I jo nok efterhånden har bemærket, så har jeg (også) en svaghed for tasker, og gerne tasker som skiller sig lidt ud. Jeg falder sjældent for de sorte og helt enkle modeller, men ofte for dem der skiller sig lidt ud, og som kan løfte mine outfit.

Da jeg besøgte Marc Jacobs, faldt jeg for den mørkeblå Shutter bag, og som I kan se, måtte den med mig hjem. Jeg er vild med den blå farve, og særligt i kontrast til gulddetaljerne. Den er overraskende rummelig, og der er plads til mine mange små hverdagsting.

Jeg har ofte to tasker med mig når jeg går ud. Typisk en tote bag og så en mindre taske. Jeg overvejede derfor også længe, om den sorte logo tote bag skulle med mig hjem, som også er ret cool.

I kan følge med her, hvor pigerne fra butikken flittigt deler nyheder, tilbud, events og bedst af alt lækre tasker 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min nye frakke