Her shopper jeg udsalg

Se min nye frakke

img_8254img_8242

Ganni frakke (Der er få størrelser tilbage, men find similar her)

I weekenden blev jeg ekstra vild med alt det her udsalg, som jeg har vist og delt med jer her og her. Lørdag modtog jeg min nye jakke, som jeg har været heldig at finde på udsalg. Faldt tilfældigt over den hos Bootz, og måtte klikke den hjem med det samme. Den er fra Ganni, og helt fantastisk. Det er ikke en vinterjakke, langt fra faktisk ;). Men med en god portion solskin og en lækker tyk strik under, så kan man godt klare sig et par timer ude. Det kunne jeg i hvert fald i weekenden, og jeg er ellers ret kuldeskær.

Skøn aften til jer

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her shopper jeg udsalg