Lækre nyheder til Aarhus og mig

Her shopper jeg udsalg

Jeg anser ikke mig selv som en (specielt) doven person. Men når det kommer til udsalg og tanken om at stå over stativer og tæt pakkede borde, med en menneskeflok som alle ligner sultne hunde, bliver jeg virkelig træt. Jeg magter ikke kampen om et forsøg på at finde det helt perfekte udsalgskup. Måske I har det på samme måde? Jeg snakkede med en af pigerne fra STOY samme dag de havde startet udsalg. Hun fortalte hvordan der havde været kamp blandt de ivrige udsalgskunder. Jeg synes ærlig talt, at det er pinligt og fuldstændigt vildt, hvordan folk vil opføre sig bare for at spare nogle penge. Men dermed ikke sagt, at jeg ikke også gerne vil gøre det helt lækre kup.

Jeg foretrækker bare at gøre det i fred og ro, foran min pc, med kaffe og noget chokolade i hånden. Jeg har nogle favorit webshops, som jeg altid tjekker ud når udsalget begynder. Jeg har snuppet mine favoritter, så nu vil jeg dele dem med jer ;).

ALT UDSALG FRA Bootz

img_7658

GANNI t-shirt ~ GANNI silke kjole ~ GANNI jakke ~ GANNI top

ALT UDSALG FRA Zalando

img_8363

BAUM UND PFERDGARTEN sweatshirt ~ MALENE BIRGER bukser ~ YAS kjole ~ VINCE CAMUTO stiletter

ALT UDSALG FRA Rezet

img_7681

NEW BALANCE 580 ~ NIKE Air Max 97 Gold ~ NIKE Air Max 97 ~ NIKE Air Max Jewell

Jeg shopper også udsalg fra nedestående webshops:

ASOS

Me & the Met

Zara

Stylepaste

Ganni

God fornøjelse, hvis I er blevet fristet til lidt udsalg 🙌🏼. Her kan I se lidt af det, som jeg selv har shoppet.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre nyheder til Aarhus og mig