3. Søndag i advent - vind et gavekort til Letz sushi

Når julen gør ondt, men samtidig fylder en med glæde og kærlighed og en skøn nytårsfest

Indlægget indeholder reklame

Først vil jeg ønske jer et godt og glædeligt nytår. Jeg håber, at I alle har haft en skøn jul, med masser af hygge, nærvær og kærlighed, og at I kom glade og festligt ind i 2018.

img_5340

Drengene og jeg har haft intet mindre end 2 ugers ferie… vildt luksus og meget tiltrængt. Det har været så dejligt, og vi er alle tre kommet helt ned i gear. Et total lavgear, som vi alle havde brug for, mest af alt for igen at være klar til hverdagens strabasser. Vi har råhygget, leget og haft dage hvor vi ikke har nået at komme i tøjet. Ferie med børn når det er allerbedst.

Drengene holdt jul hos deres far, og D og jeg i vores sommerhus i Skagen. Det gør altid pokkers ondt i hjertet, når vi ikke holder jul sammen, hvorfor vi hyggede ekstra meget d.23, og bedst af alt d.24 om morgenen.

Vi holder ikke to juleaftner, fordi drengenes far og jeg er enige om, at trods vores smerte, skal selveste juleaften bevares og være noget særligt for drengene.

I stedet spiste vi en lækker brunch sammen med min familie d.23., og om aftenen stod menuen på stjerneskud, hvor vi alle fire var samlet, og også D’s yngste søn Magnus kom og spiste sammen med os.

Juleaftensmorgen fik drengene pakker fra D og jeg, hvilket er noget deres far og jeg igen begge synes er hyggeligt. Det er lige så dejligt for os, som alle andre forældre at se glæden i deres øjne, når de åbner en pakke. Alt dette gør det en snert nemmere at være adskilt om aftenen.

Selve juleaften får nemlig lige pludselig en (meget) mindre værdi, fordi det gør ondt, når dem man elsker allermest ikke er hos en, og derfor skal dagene omkring juleaften fyldes med ekstra meget glæde og kærlighed.

Nytårsaften fejrede vi hjemme i Gammel Munkegade, sammen med nogle dejlige venner. Vi oplevede for første gang den helt fantastiske udsigt, som vi har her fra 4. sal, midt inde i byen. Drengene var ellevilde og vi voksne var også svært imponerede.

img_6787

Aftenen var planlagt sådan, at vi skulle lave så lidt som overhovedet muligt. Jeg vil meget hellere være sammen med drengene, end at stå ude i køkkenet i flere timer. Siden jeg fik drengene, har jeg/vi bestilt nytårsmiddag udefra. I år fik vi en lækker tre retters menu fra Mejeriet. Vi kørte ud og hentede maden d.31 v. middagstid, hvor vi blev mødt med champagne, snacks og højt humør. Jeg havde ikke fået spist morgenmad, så blev nærmest lidt småsnalleret inden vi kom derfra.

Mejeriet ligger ude ved Vilhelmsborg, så efter champagnen gik vi en lille tur derude, og så hjem og pynte lejligheden.

img_6657

Jane Kønig stor Shell øreringe ~ Marc Jacobs limited edition bag. Købt her

Herfra så stod den ellers på lækker mad, lækker vin fra Erik Sørensen vine og børnedisko.

De første dage i 2018 foregik i absolut laveste gear, og nu er vi igen tilbage i hverdagen. En hverdag vi alle er meget mere klar på, efter en lang og dejlig ferie.

img_7620

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. Søndag i advent - vind et gavekort til Letz sushi