2. Søndag i advent - vind en valgfri toilettaske eller make up pung fra Ellies and Ivy

Smukkeste Winberg smykker

img_3682img_3679

Jeg har længe kigget på Winbergs smukke smykker, og hver gang de er poppet op på min IG, er der kommet et lille suk i mig. Jeg er særligt fuldstændigt forelsket i guldringen “Open Trible” med de sorte sten, og synes, kontrasten er både smuk og cool på én gang.

Jeg bærer i forvejen 4 ringe både dag og nat… blandt andet den lille guldring (similar her) med kuglen fra den aarhusianske smykkedesigner By Marika, og nu kan jeg endelig tilføjet denne. Øreringene er også fra Winberg, og passer perfekt til mine andre hoops.

I kan se Winbergs udvalg her 💗

Armbåndet er fra Stine A.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. Søndag i advent - vind en valgfri toilettaske eller make up pung fra Ellies and Ivy