Weekend i Aarhus #4

Det perfekte krøllejern fra GHD

Indlægget indeholder reklame

Så blev det endelig fredag, og jeg har virkelig set frem til denne weekend. Jeg har drengene, og vi skal bare hygge og slappe af. Mon ikke også vi skal lave noget julehygge af en slags.

Lørdag aften skal jeg dog igen til julefrokost, og denne gang med mine skønne veninder. Jeg lovede jer, at jeg ville vise jer mit krøllejern fra GHD hair, som jeg i sidste weekend prøvede for første gang. Navnet er Nocturne soft curl tong. Det er for mig helt fantastiskt, og giver den perfekt fylde til håret, som jeg altid har gået og sukket efter… og så ser det i mine øjne ikke alt for “hjemmebobbet” ud. Så det vil jeg glæde mig til at få taget i brug i morgen.

En bonusinfo ang. jernet er, at det varmer 185 grader, hvilket er den varme, vores hår max tåler. Jeg har tidligere haft et, som havde en højere varme, og det fik mit hår til at “brænde” og knække.

I kan finde forskellige stylingtips på youtube alla den her. I skal bare søge på navnet, og så kommer der flere videoer frem.

img_2441img_1600

Dejlig aften til jer 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i Aarhus #4