Weekend i Aarhus

Weekend i Aarhus #2

Indlægget indeholder reklame

img_9641img_9642img_9643

HM kjole | RÉSUMÉ x Munkstore blue flag bluse | HM brede bukser | AND OTHER STORIES støvler | HM grøn strik | HAY tallerken og kop | STINE A halskæde og armbånd | LETZ SUSHI take away

Min weekend i Aarhus har set sådan her ud.

Skøn og fyldt med farver.

Jeg har spist alt for meget lækker mad, sammen med mine yndlingsmennesker. Lige for en god ordenes skyld, så er mine to drenge mine absolut mest elskede ynglingsmennesker, og når det er sagt, så har D naturligvis også en helt særlig plads i mit hjerte og liv.

Så i denne weekend blev der skruet lidt ekstra godt op for hyggen. Fredag var D og jeg ude at spise en lækker middag (suppleret med vino og G&T) på Den Rustikke, sammen med en af mine gode veninder.

Vi blev hurtigt enige om at ses igen lørdag, hvor vi kunne skyde nogle billeder. Hun er mode fotograf, og mit profilbillede herinde trænger (det har det gjort længe) til at blive fornyet. Det var så sejt at opleve hende bag kameraet, og jeg har fået de lækreste billeder, som jeg glæder mig til at vise jer. Hun har skudt det øverste billede af den fine FLAG bluse fra Résumé, som er en limited edition i samarbejde med Munkstore. Jeg fortæller snart mere om hende 💗

D og jeg har også spist en masse sushi fra yndlings Letz sushi. De har et menukort der spænder bredt, og jeg vil mene, at der er noget for enhver smag.

Jeg elsker sushi, men spiser meget sjældent ris. Men hos Letz sushi har de flere retter uden ris og alt på billederne her er uden. Det er jo ren sundhed, når det er allerbedst!

Lørdag var jeg et smut forbi HAY, som overraskede mig positivt. De har fået så mange fine sager, og jeg kunne have købt mig fattig. Men jeg begrænsede mig, og købte kun en enkelt tallerken og den lyserøde kop…. så er der også lidt juleønsker, hvis nogen skulle bede om det ;).

Jeg har også fået nogle seje smykker fra Stine A. Både halskæden og armbåndet bliver et fint mix sammen med mine andre smykker.

Efter al den lækre mad og vin, løb jeg en lang og tiltrængt tur ude ved vandet og skoven.

Jeg håber, at I også har haft en dejlig weekend!? 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i Aarhus