Fashiola - en fashion platform

Julegaveønsker til dig selv, køkkenet og hjemmet

Julen nærmer sig, og bedst af alt tiden hvor vi hygger ekstra meget sammen med familien, vi samles omkring adventskransen, julekalendre og sukkerknas. Vi mødes også med kollegaer og gode venner, hvor vi skåler i snaps og spiser den helt store beige julemiddag.

Men det er også tiden hvor byens gader bliver proppet med julehandlende, og de helt store ønskesedler bliver hivet frem. Jeg elsker at gå rundt og finde de helt rigtige gaver til dem jeg holder af, og allermest søgen efter den gave, som giver et ekstra glimt i mine børns øjne. Jeg går sjældent efter det der står på den lange ønskeseddel, og hvad angår mig selv, så ved jeg som tidligere fortalt, sjældent hvad jeg skal ønske mig, og er blevet kæmpe tilhænger af helt at droppe ønskesedlen. Det har jeg gjort de sidste par gange til min fødselsdag. Ikke dermed sagt, at jeg ikke går og falder for lækre ting, jeg synes bare det er lækkert at blive overrasket.

Lige nu går jeg dog og lurer på lidt lækkert til mig selv og lejligheden. Det vil jeg dele med jer, og måske I kan blive inspirerede til nogle ønsker, som I måske ikke lige vidste, I stod og manglede. Jeg deler det op i forskellige kategorier.

Julegaveønsker til køkkenet

img_8442

Da jeg var i London sidst, besøgte jeg en lækker lille butik “Labour and wait” i Shorditch. Der købte jeg denne lille røde ske, og har sidenhen fortrudt, at jeg ikke købte flere og mere fra den serie. Derfor står stort set alt derfra højt på min ønskeseddel.

Julegaveønsker til dig selv

img_8441

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg elsker tasker og aldrig går ud af døren uden at have en taske i hånden…. ofte til stor forundring for D, men sådan har vi vel alle nogle små vaner/ særheder.

Jeg har altid kig på en eller flere, og disse to er ret lækre. Den lille sorte fra MANGO kunne jeg godt bruge, til de mange julefrokoster jeg skal til i år. Og ACNE shopperen kan rumme alt hvad min hverdagstaske skal kunne, og så elsker jeg farvekombinationerne.

Jeg har længe trængt til et par nye briller, og har endelig fundet det helt rigtig stel, som jeg får hjem om en uges tid. Men det kunne være lækkert med et ekstra par at skifte med. Disse stel er fra KAIBOSH, hvor jeg selv lige har handlet.

Et årskort til et af mine foretrukne kunstmuseums kunne også være helt fantastisk. Kunsten i Aalborg er et af dem. Jeg holder også meget af at besøge Aros og Museum Jorn i Silkeborg som jeg lige har fået et årskort til.

Julegaveønsker til hjemmet

I forbindelse med vores flytning og indretning af et nyt hjem, er der lidt “småting”, jeg godt kunne se pynte her i lejligheden.

img_8451

Spejløjet fra DOIY er så fint, og jeg kunne godt lige se det hænge over vores ene daybed… som vi desværre endnu ikke har modtaget. Men hvis det ikke passer dertil, vil jeg med garanti kunne finde en anden lækker plads til det.

Vaser kan jeg ikke eje for mange af, og den her fra Lena Pedersen har den fineste farve, og vil være en perfekt kontrast til de nuværende farver i lejligheden.

Jeg har lige lavet en ret stor billedvæg i stuen, og synes denne Christiane Spangsberg er helt fantastisk, og den SKAL hænge på vores væg. Den købes hos Kræftens bekæmpelse og er signeret 1 – 500. Plakaten opfordrer til åbenhed og dialog om bryst kræft, som rammer hver 9. danske kvinde. Den må jeg eje… jul eller ej.

Den gule mohair plaid  er jeg henne at røre ved hver gang jeg er i Stylepaste, og vil elske at smide den på vores kommende lyserøde daybed.

Det var lidt af det, jeg pt. går og sukker efter. Men mon ikke, at der kommer mere inden julen skydes i gang.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashiola - en fashion platform