Weekend og lækre efterårsfarver

Kunsten Aalborg og Museum Jorn

Indlægget indholder reklame (inviteret af Museum Jorn)

Kunsten

img_6875

img_6901

img_6902

img_6909

I lørdags var jeg i Aalborg for at spise brunch med Trine og Kamilla, som jeg var så heldig at lære at kende her. Vi mødtes på Ulla T, og tog derefter videre op på Kunsten. Jeg har efterhånden vist jer et par udstillinger deroppe fra, men Kunsten har igen blæst mig bagover. Jeg har glædet mig vildt til at se Vilhelm Lundstrøms udstilling, og wow den er simpelthen så smuk. Jeg elsker hans farvedetaljer, og formerne som går igen i alle hans malerier.

Kunsten har også skabt udstillingen “Store spejl på væggen der” som blandt flere spejle har det vildeste spejlrum. Du bliver alene lukket ind i et lille rum fyldt med spejle og en gynge. Det var en vild oplevelse som vanskeligt kan beskrives. Men udstillingen vil udfordre dig til at se dig selv dybt i øjnene.

Det skal opleves, og for jer der ikke bor i byen, er dette og Vilhelm Lundstrøm hele køreturen til byen værd.

Museum Jorn

For nogle weekender siden var jeg og nogle af de andre Aarhus bloggere inviteret ned til Museum Jorn i Silkeborg, for at oplever deres nye Cindy Sherman udstilling. Cindy Sherman er en verdensanerkendt amerikansk fotokunstner. Hun benytter udelukkende sig selv, når hun skaber identiteter lige fra pornoindustrien til renæssancen, og ifører sig kostumer i alle afskygninger. Et af mine yndlingsbilleder er det, hvor hun står i den smukkeste Chanel kjole, som ses nedenfor.

Museum Jorn udstiller 65 af hendes skønne fotografier, her i blandt verdens tredje dyreste foto.

Fotoet er det, hvor den unge pige ligger på gulvet med et blik, der kan tolkes længe på. Cindy Sherman chokerer og skaber portrætter, som ligger op til mange spændende og anderledes snakke og tanker om kvindeforestillinger.

Denne udstilling bør I virkelig også opleve. I det hele taget er Museum Jorn én stor oplevelse.

img_6967

Dejlig dag til jer 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend og lækre efterårsfarver