Lækreste lilla strik

Ugens optur #5

img_6274

Indlægget indeholder reklame

SUPREME sweatshirt || MINIMUM bukser || DESIGNERS REMIX clutch || NIKE SPIRIDON

Det er ved at være lidt tid siden, jeg har delt “Ugens optur” med jer. Tiden flyver afsted hos mig, og i jagten efter et nyt hjem, og nu skolestart for begge mine drenge, har det taget al min tid…. præcis som det skal.

Derfor får I nu en omgang blandet opture fra flere uger. Den største må være, da jeg fandt vores nye hjem. Vi flytter midt oktober, og vi glæder os helt vildt.

img_6658 img_6695 img_7390

STOY tee (modtaget i gave og forhandles desværre ikke) || MADS NØRGAARD bukser || NB 991 || Saks Potts plastic bag

William, mine forældre og jeg har spist Moules frite på OliNico – det er altid et kæmpe hit, og jeg elsker at W nu også synes om blåmuslinger.

Min søster og hendes lille familie flytter også fra Åboulevarden, faktisk samme weekend som os. Så vi rånyder den sidste tid vi har sammen her i opgangen. Det har været helt ubeskriveligt at have boet i samme opgang, og jeg vil savne det og dem dybt ind i mit hjerte. Når min lille nevø banker på vores dør, bare lige for at sige Hej, eller høre om jeg har lidt lækkert i skabet… det har jeg nemlig altid! Eller når jeg kan høre min lille niece pludre ude foran vores vindue, og jeg kan møde hendes øjne og smil. Jeg vil savne min søster og hendes mand, vores spontane sammenspisninger og andre skøre påfund. Men vi skal alle videre nu, og heldigvis er vi tætte, og ved hvor vi kan finde hinanden.

img_7696 img_7830

ANE LAGONI armbånd || ENVII strik || COS jeans

Jeg har drukket kaffe hos Aarhus’ hyggeligste kaffebar Kjærs, og gået en festlig regnvejrstur med sødeste Lou.

img_7868 img_7893

ELLIES AND IVY make up pung || & Other Stories strik || Trine Tuxen large logo necklace || ELLIES AND IVY skjorte

Jeg har tilbragt nogle skønne timer med min dejlige og vildt seje veninde Ninna, som er en af designerne bag Ellies and Ivy. Det er endnu ikke lykkedes mig at tage hjem fra hende, uden at have foræret mig selv noget nyt fra dem. Denne gang måtte jeg bare eje den smukke makeuppung og skjorten.

img_7972

Jeg har spist to go morgenmad fra Greenilicious. En lækker chiagrød med bær, hindbærpuré og granola. Det er SÅ lækkert, og herhjemme har drengene også fået smag for den.

img_8064 img_8068 img_8102

GANNI bukser

I weekenden var jeg lidt i AA sammen med D og Phillip. Vi lavede ikke ret meget andet, end at slappe af og spise nem og sund mad fra Eatlow.

Nu er endnu en uge skudt i gang, og den vil formentlig gå lige så stærkt som de andre uger. Men i den kommende weekend, skal jeg bare nyde drengene, og så skal D og jeg sælge ud af vores garderober til Flagstangmarkedet i Musikhuset… så kom endelig og sig Hej. Det vil gøre dagen en hel del hyggeligere. Vi er der fra kl. 10.00 – 15.00. Resten af dagen tilbringer vi her. Jeg kommer med mere i løbet af ugen.

1 kommentar

 • Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous
  to and you’re just extremely fantastic. I really like what
  you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say
  it. You make it enjoyable and you still care for to keep it
  smart. I can not wait to read much more from you. This is actually
  a tremendous site.

  Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækreste lilla strik