Bryllupsoutfit og lidt Kbh

Den lækreste efterårsfrakke

img_5346  img_5348

HM Trend frakke

Efteråret nærmer sig og, rent garderobemæssigt er det min favoritsæson. Jeg er så småt gået i gang med at finde lidt nyt (inden alt det lækre er udsolgt), og da jeg var i Kbh, fandt jeg den her lækre frakke fra HM Trend. Den er oversize, så håber, at jeg også vil kunne bruge den med en tyk strik til vinter.

Flere har spurgt til, hvilken str. jeg har købt min i. Det er en str. 38. Men en str. 36 ville også sagtens kunne bruges.

God aften til jer 💗

1 kommentar

  • Thanks for the content. I found this informative. I look forward
    to yur next upload.

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsoutfit og lidt Kbh