Vegansk sushi hos Letz sushi

Ugens optur #4

img_4524

SE FLERE BOLIGGLIMT HER

I sidste uge stod den på overnatning med min klasse, Skandinavisk dyrepark, alt for lidt søvn, mere job og naturligvis drengene (de er altid optur)… og hjemmehygge.

I weekenden fejrede jeg Sankt hans sammen med drengene, D og mine forældre, ude i deres sommerhus v. Følle strand. For første gang i flere år passede det med, at vi ku fejre det sammen, noget vi ikke har gjort i de år, jeg har haft drengene.

img_4648

ASOS MAXI DRESS 285,-

Jeg fik også taget min nye røde kjole i brug. Jeg havde egentlig købt den til et kommende bryllup, men synes ikke helt, at den er passende dertil. Så i stedet tog jeg den på til en t shirt og et par jeans, og det blev i stedet det perfekt studenterfest outfit.

Håber I nyder derude 💗

2 kommentarer

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk sushi hos Letz sushi