Den perfekte strandtaske

Vegansk sushi hos Letz sushi

img_4349

I torsdags var jeg inviteret til vegansk sushi og vino hos Letz sushi. Jeg tog min lillesøster med, som skulle forkæles, bare fordi hun er den bedste.

Jeg elsker stort set alt kød og fisk og regner egentlig ikke et aftenmåltid for noget særligt, hvis ikke der indgår kød. Så jeg var da lidt spændt på, hvad jeg ville synes om Letz sushis nye koncept.

Det var lækkert! Vi fik serveret en masse forskellige retter, som alle smagte godt. Retterne var overraskende varierende i smagen, på trods af at flere af råvarerne gik igen. Jeg kan derfor anbefale, at man prøver deres veganske menu, hvis ikke man er til kød eller fisk. Personligt vil jeg dog fremover stadig holde mig til den traditionelle form for sushi af den simple årsag, at jeg elsker fisk 🙂

Letz sushi serverer generelt lækker sushi. Desuden er det en kæde, der går meget op i at beskytte og skåne vores miljø så meget som overhovedet muligt, hvilket i kan læse mere om her.

Én af deres restauranter ligger blot en spytklat fra min lejlighed, så det er stort set altid derfra, vi bestiller vores sushi.

img_4196

img_4192

img_4822

img_4347

img_4348

Velbekomme 😜

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte strandtaske