Solstråler over Aarhus

Den perfekte strandtaske

img_4813

GANNI SHOPPER || BONAVAL SUNNIES || TRINE TUXEN LARGE LOGO NECKLACE

Jeg regner virkelig med at sommeren er lige rundt om hjørnet. Vi skal nemlig holde sommerferie i DK, så den helt gode og lækre danske sommer har bare at vise sig frem. Vi starter med en uge oppe i vores sommerhus i Skagen. Det ligger ret tæt på havet, så der skal vi hænge ud hele ugen (i varmen naturligvis – jeg er optimist til det sidste). Jeg har derfor været ude og investere i den helt perfekte strandtaske. Udover at den er hamrende lækker, så er den også vandtæt – noget som altid er en fordel i dk ;).

Dejlig dag til jer ☀️

3 kommentarer

 • Helle

  Åhhhh græder lidt! Er desværre for sent på den, til at købe den lækre taske ;-(( Ved du om den er på lager andre steder end Miinto? Syntes jeg har tjekket div websider, uden held. 🙁 Måske du havde et lille tip? Kh. Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er skjorten fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MARIA KAAS

   Hej Ida

   Den er fra Top Shop. Jeg købte den i oktober og den er desværre udsolgt 😏.

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solstråler over Aarhus