London #3 og #4

Ugens optur #3

Sidste uge var for mig en helt fantastisk dejlig uge, med masser af skønne oplevelser og opture.

Den absolut største optur var at opleve min søn Otto besøge sin kommende skole og klassekammerater. Om 2 uger skal han sige farvel til verdens bedste børnehave Børnely, og efter sommerferien hej til livet som skolebarn. Han er ikke helt varm ved tanken om at skulle stoppe i børnehaven, og var noget nervøs og spændt op til besøget på skolen. Og det samme var jeg, mest fordi jeg slet ikke er klar til at sende min lille gut i skole. Fatter ik hvor tiden er blevet af og at jeg nu har to skolebørn.

Otto er lidt at et festfyrværkeri, og minder til tider om vores allesammens Emil (fra Lønneberg). Men han var så mega sej, nysgerrig, fattet og glad. Og det sidste han sagde inden han lagde sig til at sove var, “mor jeg er så stolt af mig selv”. Mit hjerte smeltede lidt ekstra den dag, og nu tror jeg, vi begge er lidt mere klar til skolelivet ;).

En anden optur var at opleve World tapas day hos CANblau v. Aarhus central food market. Jeg var blevet inviteret inkl. en ven, og igen tog jeg D under armen. Vi fik smagt deres tapasplatte – SÅ lækker, paella, vine og sangria. Jeg ku desværre kun nå at anbefale weekenden ovre på min IG, men I får hermed min anfald til at deltage næste år. Stemningen var høj og maden helt fantastisk. Personalet var top engagerede, og havde styr på at finde de helt rette vine til hver smag.

img_3875

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London #3 og #4