What to do in Aarhus #1

London #3 og #4

Nå, det er vist også på tide, at jeg fortæller om de sidste dage fra min rejse til London. Jeg er kommet til søndag, og vil også her fortælle om de sidste timer vi havde i byen om mandagen.

Søndag i London er ligesom mange andre steder, den helt store markedsdag.

img_0034

img_0922

img_0923

img_0925

Derfor startede vi søndagen med at ta’ på Brick Lane Market i Shoreditch. Her finder man bla. alt fra vintage tøj, tasker, masser af lækker Streetfood og kunst.

img_0003

Vi gik rundt i området og så på forskelligt Street art. Særligt denne væg var fin.

img_0037

Herefter stod den på hygge i Covent Garden, med lidt butiks-kiggeri og afslapning på caféer. D har i mange år haft et stamsted i Covent Garden (Neil’s Yard), hvor han mener, at byens bedste pizza findes (Homeslice). Stedet er en super hyggelig lille gård, med bla. caféer, pizza place, frisør, walk in massage mm., og er bestemt et besøg værd.

img_0079

Resten af eftermiddagen gik vi bare rundt og nød byen.

Søndag aften stod i musikkens tegn, da London Symphony Orchestra gav en open air koncert på Trafalgar Square.  Så den valgte vi at nyde, sammen med lidt frugt, en G&T og ca. 10.000 andre mennesker.

img_0426

img_0442

img_0477

Mandag morgen stod vi tidligt op og tog undergrunden ud til Hackney, hvor vi spiste morgenmad på Palm Vaults. Jeg faldt tilfældigvis over stedet på IG, og blev fristet af den smukke indretning og den gennemførte servering af morgenmaden. Her er de, ligesom jeg, vilde med lyserød, grønne planter, marmor og flot mad. Whats not to like. Mætte gik vi fra caféen, og ned ad Broadway Market, og endte igen i Shorditch… hvor vores dage i London sluttede for denne gang.

Hvis I har nogle spørgsmål eller andet, som I gerne vil have uddybet, må I endelig skrive… så hjælper jeg meget gerne ❤️

DEJLIG WEEKEND TIL JER

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to do in Aarhus #1