Ugens optur #1

Min sidste dag fra bloggerweekenden i AA

img_7746

img_8257

Jeg er jo håbløs bagud, på hvad jeg har rendt rundt og lavet. Men I skal da ikke snydes for min sidste dag fra bloggerweekenden i skønne AA.

Vi startede med at besøge Skruuk, som nok er Aalborgs lækreste børnetøjsbutik. Her tog de imod os med lækkerier og godt humør. Jeg kiggede primært på drengetøj fra Mads Nørgaard og Levis. Udover børnetøj har de det lækreste interiører til børneværelset og seje sneakers fra blandt andet New Balance. Hver fredag får de besøg af en jordmoder, som holder foredrag, og hjælper og rådgiver nybagte forældre og gravide. Det er virkelig et skønt univers at træde ind i, og pigerne der står i butikken, er super søde… og så har de den hyggeligste babylounge til de sultne babyer og trætte mødre eller fædre ☺️. I kan læse mere om butikken her!

img_7817

Bagefter besøgte vi Kalejdoskop, som er den vildeste boligbutik. Lige bortset fra Normann i Kbh har jeg aldrig besøgt en lignende.

img_8891

img_8889

img_8890

img_8896

Enig? Når jeg er i byen, går jeg stort set altid igennem butikken, bare for at give mine øjne noget lækkert at se på!

img_8117

Derfra tog vi en tiltrængt pause hos Maggie Mae, som serverer de lækreste pandekager. Jeg havde desværre ikke appetit til en, men de andre piger nød deres med velbehag.

Resten af aftenen var der lagt op til Peace, Love and Harmony. Vi var nemlig så heldige at opleve den fantastisk musical Hair på Aalborg teater. Hair er en musikalsk fortælling om ungdom, oprør, krigsmodstand, euforiserende stoffer, sex og kærlighed.

img_8456

Vi gik helt høje derfra, og direkte ind i Teatercafeen, hvor vi fik en lækker anretning.

img_8875

Og så var det tid til lækre cocktails på Helmuth, som ligesom Ulla T, er et sted hvor folk i min alder kommer og fester. Her sørgede bartenderne hurtigt for, at vi kom i et endnu mere festligt humør end da vi ankom.

img_8872

Her slutter en dejlig weekend i AA 💗

2 kommentarer

 • Kalejdoskop er bare den fineste butik her i byen – og cafeens smørrebrød er absolut heller ikke at kimse ad 🙂

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MARIA KAAS

   Uh jeg ELSKER smørrebrød… det må jeg prøve næste gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens optur #1