London #2

Få rabatkode til de fineste solbriller

img_1479 img_1480

BONAVAL SUNNIES || ADIDAS INIKI RUNNER

Jeg elsker solbriller, og lige inden jeg rejste til London, dumpede de her fra Bonaval ind af min brevsprække. Det er længe siden, jeg har været så glad for et par solbriller, så vil lige dele dem med jer.

De har for mig den perfekte størrelse, model, skåner øjnene fra solen, nemme at sætte op i håret (synes det er så bøvlet at tage dem ind og ud af et etui – så det er et must for mig) og så er de super lækre at have på.

Så snart vejret og lyset tillader det, har jeg solbriller på. Jeg vil gerne se folk omkring mig i øjnene, men når man som jeg traver rundt i byen hver eneste dag, er det altså bare skønt en gang imellem at kunne “gemme” sig bag et par sorte glas…. og så har jeg en ide om, at det skåner min hud omkring øjnene for rynker.

Any ways… jeg har fået lov til at dele en 15% rabatkode med jer, inkl. fri porto. I skal klikke HER og skrive makaas15 i rabatfeltet. Koden løber indtil d.31 august!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London #2