London #1

Sommerens must have ananasglas

img_7670

ANANASGLAS

Da jeg var på bloggerweekend i AA, besøgte vi Ulla T, som jeg tidligere har skrevet om. Vi fik serveret drinks i de sejeste ananasglas… er de ikke bare helt fantastiske! Jeg er ikke sådan en, som render og småhapser, men havde virkelig lyst til at tage glasset med mig, da vi gik derfra. Det er bare ikke rigtig god stil ;). Jeg ku’ bare lige forestille mig en varm sommeraften på altanen, og en iskold G&T i sådan et glas. Andre tænker måske Piñecolada, men det drikker jeg ikke ;). Jeg valgte dog i stedet at søge mig frem til hvor de kan købes, og har en bestilling klar 🍍. Måske de også er noget for jer 😜.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London #1