Vind to VIP billetter til Finders keepers

Adidas Iniki runner

img_9849 img_9855

ADIDAS INIKI RUNNER W

Som I måske ved ovre fra min IG profil, så rånyder jeg London og min kæreste i de her dage. Jeg har lagt nogle billeder ud, hvor jeg viser mine nye sneakers fra Adidas, som jeg købte, dem lige inden jeg vinkede farvel til Aarhus i torsdags. Der er flere som har skrevet og spurgt til dem, så her får I lige et link til dem 😜. De er i øvrigt vanvittig lækre at have på, og så elsker jeg farvesammensætningen!

Nu vil jeg tage min kæreste i hånden og nyde Brick Lane!

Dejlig søndag til jer ☀️

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind to VIP billetter til Finders keepers