Today's mix

SPOT, bloggerweekend og London

img_5045

img_5055

MONKI BUKSER

Jeg har længe gået og glædet mig til, det bliver maj… faktisk i et helt år. Min maj bliver nemlig hvert år skudt i gang med SPOT. Det er min absolut yndlingsfestival, og jeg får altid en mindre krise, når jeg vågner op om søndagen, efter et par skønne dage på SPOT… for så er der igen et helt år til! Men nu nærmer vi os… yeeee!

Der sker altid et eller andet særligt ved Aarhus onsdag/torsdag hvor de fleste gæster begynder at ankomme til byen. Der er alle mulige seje typer på gaden, stemningen er høj, håndbajere skinner i solen, og alle er glade og klar på masser af god musik og fester, rundt omkring i byen! Jeg har længe været i gang med en playliste, og glæder mig som en gal til en masse lækre koncerter. I kan se deres line-up her. Jeg vil forsøge at smide et par anbefalinger ud i løbet af den kommende uge.

Weekenden efter er jeg blevet inviteret på bloggerweekend i Aalborg. Vi skal bo på hotel, forkæles, rykke vores grænser og meget mere. Spændende hvad det helt præcis indebærer. Jeg ved det ikke… men glæder mig helt vildt, og rigtig meget til at nyde byen sammen med andre søde bloggere. Så holde øje ovre på IG, tror det bliver sjovt ;). I skal nok høre mere om weekend her også ;).

Der står også London i min maj måned… D og jeg flyver til byen, weekenden efter Aalborg. Vi skal bare over og slappe af, sidde på rooftopbare, drikke G&T, på markeder, shoppe og bare opleve hvad der ellers dukker op. Hvis I har nogle lækre fif, tager jeg imod dem med luftkys!

Dejlig lørdag til jer… her står den på 6 års fødselsdag for en flok børnehave drenge!

1 kommentar

  • Lyder som nogle skønne planer – vejret er gudskelov vendt her i Aalborg, og de lover sol den næste uge. Det er skønt, særligt når der skal drikkes kolde øl i Kildeparken på mandag!

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's mix