Min påskeferie blev magisk

Today’s mix

img_4794 img_4828 img_4835

img_4861

ASOS PALM BUKSER || PURA UTZ TASKE

I dag er jeg gået al in på mix af farver og mønstre, som jeg synes giver en mere spændende og personlig stil. I dag er nærmest alt jo tilladt (hvis I spørger mig), og jo mere mix og farver, jo mere spændende synes jeg et outfit bliver.

Jeg hentede de lækre Palm bukser på posthuset i formiddags, og de er fuldstændig fantastiske. Der er allerede flere størrelser, som er udsolgt. Så vil skynde mig at give jer et link til dem.

Tasken er fra Pura Utz, som er håndlavet af kvinder fra Maya-højlandet i Guatemala. Brandet ønsker med deres farverige, unikke og indfødte design i produkterne at hylde fair lønninger og gode arbejdsforhold til kvinderne, der producerer produkterne, og har dedikeret deres produktion til at skabe mening og værdi i kvindernes liv.

På søndag lancerer de deres nye kollektion og hjemmeside. Glæder mig til at se deres resultat lige her.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min påskeferie blev magisk