En skøn fridag i AA

Forårsmarked på Godsbanen i denne weekend

img_4271

img_4274

img_4275

img_4264

img_4276

Efter et par skønne dage i AA, er jeg nu tilbage i ligeså dejlige Aarhus. D og jeg kom til byen i eftermiddags, og tog direkte ned til Godsbanens forårsmarked. Solen skinnende og stemningen var som altid afslappet, glad og hyggelig!

Markedet er fyldt med liv, små anderledes events, keramik og andre fine boder, som alt sammen er lavet i Godsbanens åbne værksteder. Så der er fine muligheder for at købe et anderledes design med hjem. Inde i den Rå hal er der rykket en række lækre foodtrucks ind. Her er der blandt andet mulighed for at spise mexicansk, asiatisk, amerikansk, nordisk og afrikansk. Ude i baggården er den en lille bar, digtoplæsning på taget, og flere madboder. Så hvis I sidder og overvejer hvordan I skal tilbringe jeres søndag, så tag derned og tilbring et par hyggelige timer.

De holder åbent fra 11.00 – 16.00… og der er gratis entre!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En skøn fridag i AA