Comwell morgenbuffet

En skøn fridag i AA

img_3845

img_3718

img_3849

snapseed

snapseed

img_3846

img_3835

NÚNOO LEO SHOPPER || NORTHERN LEGACY RING|| STOLBJERG CLUTCH || SEEKER WATCHES || TRUSS CLUTCH

Da jeg allerede i går fik weekend, kørte D og jeg i går eftermiddags til AA. Han skulle nemlig til et møde heroppe i dag, og jeg fik derfor mulighed for at gå rundt omkring i byen…. hvilket jeg elsker!

Jeg går næsten altid på opdagelse, når jeg er her, og i dag var ingen undtagelse.

Jeg stod op kl. 09:00, tog et langt bad, og gik herefter ned i byen. Jeg fandt Marché central pop up shop, som jeg tilfældigvis faldt over på IG sidste uge. Jeg trådte ind i det vildeste Marokko-paradis, hvor alt kunne købes til fornuftige penge. Små borde til ml. 600,- og 800,-…. lækre keramikskåle og tallerkner til 80-100,-… osv.

Det er en pop up shop, og derfor lidt uvist, hvorlænge den er her i byen… så besøg den, hvis I er eller kommer til Aalborg. Ejeren er lige nu på indkøbsrejse i Marokko, og kommer snart hjem med de smukkeste lyserøde borde (som jeg naturligvis har bestilt et af).

Det har blæst som en gal heroppe, og jeg kom selvfølgelig ud af døren i alt for lidt tøj. Så gik lige forbi We Feat på Boulevarden, og fik mig en to go kaffe at lune mig på. Jeg fik shoppet lidt praktisk, og gik ellers rundt og beundrede de smukke huse. Det lyserøde hus bliver jeg aldrig træt af at kigge på!

Ved 14 tiden fik D fri og vi mødtes til et glas vino nede på Ulla T, og gik derfra ned i byen. Her drak vi lidt mere vino på D’wine, som er en spansk vinbar. Jeg fik et glas cava og D fik hvidvin. Vin inkl. oliven blev 85,-…  så udover at det er hyggeligt der, så synes jeg også at prisen er ganske ok. Phillip (D’s ældste søn) joinede os, og dovenskaben ifht. aftensmad ramte (som altid) os, og vi besluttede os for at prøve en dagens ret hos La Bottega.

Det smagte fantastisk og kostede 59,-. Så sving der forbi, hvis I er til lækker, velsmagende, billig og nem italiensk aftensmad!

Nu vil jeg tilbring resten af aftenen på sofaen!

Håber I har haft en dejlig dag, og er klar til weekend!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comwell morgenbuffet