Weekendglimt

S’vinbar og ny salatcafe i Aarhus

img_8836

img_8827

img_8816

img_8835

img_8824

GANNI KIMONO || GANNI T-SHIRT || MONKI SOKKER

I går skinnende solen vildt og byen duftede endelig af vaskeægte forår!

Da jeg fik fri, skulle jeg mødes med D nede i byen. Da jeg kiggede ind af vinduet til S’vinbar, stod han og var igang med at bestille vino – torsdag er for os ofte lig med vin og lidt mad ude i byen, så det var en skøn overraskelse. Vi hev et par stole ud i solen, smed jakkerne og drak vores vin, alt imens skatere og resten af byens folk slentrede forbi, og strålede over det skønne vejr.

Vi gik videre ned i Mejlgade for at besøge den nye salatcafe Guld og Rødder, som den tidligere AGF spiller Niels Trankjær og hans kone Ditte åbnede for nylig. Da vi kom derind ca. 5 min. i lukketid, var hele familien samlet derinde, og stemningen var dejlig glad og afslappet. Jeg fik en stor salat med tre forskellige salater, humus og rød pesto til 65,-. Det hele smagte fantastisk, og jeg blev mæt på den gode måde. Hvis I er til sund take away, så får I min varmeste anbefaling. Der er også mulighed for at sidde derinde, og hvis man elsker at tage lækre billeder af sin mad og lækker stemning, så er der masser af muligheder for det. 😉

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendglimt