På job i de lækreste omgivelser

En skøn fridag

img_3994

img_3993

img_4018

img_4134

img_4138

DESIGNERS REMIX TASKE (ENDNU IKKE ONLINE)

I mandags havde jeg en fridag fra job. Jeg troede egentlig, at jeg skulle have hygget med drengene. Men William blev inviteret i sommerhus med en af hans klassekammerater, og det var åbenbart federe end at hygge med sin lillebror og mor. Han var ude af døren på et split sekund, og jeg måtte rende efter ham ned af trapperne… jeg skilles aldrig fra mine børn uden at fortælle dem, at jeg elsker dem og et kys. Heldigvis er han endnu ikke så stor, hvor det/ jeg er pinlig. Men jeg er ved at forberede mig på, at den dag nærmer sig :).

Nå men heldigvis var Otto i det skønneste hyggemood, og havde bare lyst til at møffe rundt derhjemme i nattøj hele dagen. Jeg fik dog lokket ham lidt ud i solen – jeg er ikke god til at sidde indenfor en hel dag, når solen skinner. Sorry kid. Det blev ikke til meget, en kakao på Street coffee og en meget lille gåtur.

Vi var også lige fordi Designers remix, inden vi gik hjem. Otto mente, at jeg måtte eje den lilla sag – mine gutter er vilde med guld og bling. Guld er jeg med på… aner ik hvor det andet kommer fra. De kan gå helt i svime over HMs acces afdeling. De er sgu gode :).  Ifht. tasken så måtte jeg give ham ret, den er jo alt for sej og en fantastisk kontrast til min garderobe, tak for hjælpen Ottoman! Resten af dagen blev tilbragt i lejligheden med lakridspiber, lidt blog, tegnefilm og leg.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På job i de lækreste omgivelser