Sort bomber til 150,-

For syv år siden…

img_8349

img_3902

img_3908

picfxfile

LETZ SUSHI

blev jeg mor til en lille lækker gut på 2375 gram. I søndags fyldte han SYV ÅR… jeg fatter det ikke helt. Jeg får lyst til at stoppe tiden, eller hoppe tilbage til de først år af hans liv. Men samtidig elsker og nyder jeg, at jeg i dag har en stor dreng. Det er en alder hvor han udfordrer mig ifht. at prøve forskellige gloser af, som han hører ude i skolegården (og er I vimmer de lærer meget ude i den skolegård), gerne ville bestemme en helt masse selv, og jeg som ofte mener noget andet. Men det er også en alder, hvor jeg rigtigt begynder at kunne se hvilket menneske jeg har, og er med til at skabe, og jeg er sgu stolt over min store gut.

Han er blevet fejret hele weekenden af klassekammerater og hans familie. Drengenes far og jeg fejrer altid deres fødselsdage sammen, noget som vi tillægger en kæmpe stor værdi, og det varmer mit hjerte at drengene vokser op i to rolige og lykkelige familier, trods deres forældre tog et valg som ville få konsekvenser for dem. Der er plads til ærlighed og savn, noget som vi alle anerkender fuldt ud. Vi skylder dem alt, og at kunne fejre dem sammen, være glade og glædes sammen om vores skønne unger.

Tillykke til min store lækre gut – du gør mig stolt og lykkelig ❤

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort bomber til 150,-