Sommerstemning fra Zara

Northern winter beat 2017

img_2536

Efter, at jeg har skrevet om og nævnt Northern winter beat festivalen i Aalborg op til flere gange, må det være på sin plads, at I også, som lovet, får en update.

Festivalen levede op til langt over min forventning, og med en kæmpe kærlighed til SPOT festivalen, så fik jeg lidt samme stemning der. Jeg har samlet nogle af mine favoritter fra de mange koncerter, jeg har været til. Jeg håber, at I har lyst til at lytte med… det er nemlig ret godt!

img_2641

Min absolut favoritkoncert var med Blondage, som for de fleste nok er mere kendt som Rangleklods. Det var den vildeste koncert og der hvor festivalen toppede ifølge mig. De kommer i øvrigt også til SPOT… YEEEEEEE!

img_2370

Jeg fik også lyttet til The Entrepreneurs, som gav den alt, og fik hele Aalborg til at summe. Jeg var særligt vild med trommeslageren – han var vild.

img_2653

Jeg fik også lyttet til noget mere roligt og meget smukt. Konni Kass leverede den fineste koncert og se hende lige. Hun må gerne komme til SPOT, hvis nogen skulle spørge mig ;).

img_2656

Weekendens mest specielle og anderledes koncert må være koncerten med Bisse i en ubåd med plads til 20 mennesker. Hans musik er langt fra det jeg normalt lytter til, men det var en ret vild oplevelse og meget intimt.

Jeg vil ikke komme ind på en nærmere vurdering af kunstnernes musik, jeg har lyttet til en masse musik, og det har været en fed festival, som jeg helt sikkert vil deltage i igen næste år. De her kunstnere rørte noget i mig, og gjorde min weekend til fest.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerstemning fra Zara