Festival outfit

Sommerstemning fra Zara

img_2978 img_2980

VELOURSANDALER || KJOLE || SWEATSHIRT || SKO || TASKE || STØVLET I STRETCH || PINK SWEATSHIRT || SOLBRILLER

Waow… Zara er kommet med de vildeste nyheder, og jeg har fundet mine favoritter. Jeg er typen, som forestiller mig en stemning eller et sted, når jeg ser nogle nye styles. Der bliver helt automatisk skabt billeder inde i mit hoved. Det lyder måske lidt småtosset, eller måske tænker I præcis det samme, når I ser noget nyt?

Anyways så giver disse lækre sager mig en stemning af sommer, masser af sol, glæde, G&T ude foran Drudenfuss (en af mine yndlingscafér i Aarhus… særligt om sommeren), picnic ved stranden, vino med veninder, festival, date night med D, børneballade med gutterne og masser af sjov. Mange af disse ting savner jeg vildt i vinterhalvåret, og tanken om at vi bevæger os mod foråret og forhåbentlig en varm sommer, får nærmest min mave til at kilde.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival outfit