BOLIGGLIMT FRA ÅBOULEVARDEN

RAMT AF LEJLIGHEDS-KULLER

img_9886

img_0011

img_0010

img_0052

img_0054

RYGSÆK Daniel Silfen

I søndags var drengene og jeg (rigtig meget mig) ved at få kuller, efter at have været gået i vinterhi i lejligheden.

Jeg fik efter flere forsøg overtalt gutterne til at tage et smut ned på Godsbanen. De er normalt ellevilde efter at komme derned, men de synes heller ikke, at kulde er det fedeste. Men efter vi havde spist morgenmad, gik vi derned… drengene fik tonset godt igennem, og jeg fik taget min nye rygsæk i brug. Jeg har ikke ejet en rygsæk siden 8 klasse, men det er slet ikke så dumt. Den her er super lækker og vildt praktisk med to unger, som gerne vil holde i hånd 😉 … og så er der god plads til vand, snacks og hvad man som forælder ofte slæber rundt på, når man skal ud.

William syntes, at “HIP HOP ER FARLIGT” var mega sejt, og han ville vildt gerne, at der skulle tages et billede af ham foran… wonder why! :). Og så synes jeg at han ser pisse kær ud på det billede!

Tasken er modtaget i gave

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIGGLIMT FRA ÅBOULEVARDEN