PICA PICA

OTTE BARE…

picfxfile

Fordi jeg er vild med den her væg, som jeg fandt sidst jeg var i Aalborg.

picfxfile

Fordi de her Nike basser stadig stod på hylden og ventede på miiiigggg – yeee jeg er helt glad på nye sneakers. Hvis I er på udkig efter nogle lækre udsalgssneakers, kan I se mine favoritter her.

img_9477

Fordi kontrasterne på fineste vis viser mit vintermood… jeg er nemlig allerede gået ret meget kold i kulde, og voldsavner sommeren. Jeg er virkelig født i det helt forkerte land – sådan ren vejrmæssigt.

img_9485

Fordi jeg godt ku sidde i den her yurt og mærke varmen helt ind i knoglerne.

picfxfile

Fordi jeg fik den her seje Supreme sweatshirt af D i julegave. Han forstår sgu at shoppe lækre gaver!

img_9481

Fordi jeg synes den her sten pynter i bybilledet.

img_9482

Fordi jeg glæder mig til at læse Shoe dog. Det er en selvbiografi om manden bag Nike, og handler i korte træk om, hvordan Phil Knight forvandler 50 dollars til i dag at omsætte for 30 milliarder – respekt.

img_9525

Fordi jeg elsker min nye birthstone necklace fra Trine Tuxen.

LÆKKER FREDAG TIL JER

2 kommentarer

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICA PICA