STORBYSTEMNING I AALBORG

PICA PICA

img_9335

img_9332

img_9333

img_9328

img_9336

I går var jeg ude at drikke vino på PICA PICA sammen med tre skønne damer… en onsdag lige efter min smag. I kan læse mere om pigerne her. Vi ville egentlig have drukket vin nede på Mas vino, men de åbner først op om torsdagen.

Men hvis man er til en tilbagelænet stemning, lækre vine og en ejer, som lige kan finde den helt rigtige vin til en, så er PICA PICA det helt rigtige sted at tage hen. Jeg har efterhånden smagt på en del vine dernede og de har alle været vildt lækre. I går drak jeg rødvin. Jeg er ikke den store vinkender, men hvis I er til en lækker frugtsmag og halv kraftig vin, vil jeg anbefale jer den rødvin som hedder November.

Til vinen har de også nogle lækre tapastallerkener. I går havde vi alle mere eller mindre lige rejst os fra middagsbordet, så det blev til lidt oliven og brød… som jeg også kan anbefale jer at snacke til vinen. Vi fik snakket og hygget nogle timer væk og måtte sparkes ud af døren… påtrods af at ejeren havde trukket lukketiden lidt.

HÅBER AT I KAN HOLDE VARMEN DERUDE!

2 kommentarer

 • Ej hvor ser det hyggeligt ud! Der vil jeg også hen. Hvordan er priserne? Og ja, varme er der sgu ikke meget af her for tiden!
  Hilsen Anna fra https://tyvertragedien.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   Hejsa Anna

   Det er sådan et dejligt sted… et glas vin koster fra 60,- og deres tapas er også ok billigt, kan dog ikke lige huske den præcise pris.

   Rigtig god weekend!

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORBYSTEMNING I AALBORG