ET DØGN I KBH

COOL SNEAKERS ON SALE

img_9201

Nike / Nike / New balance / Nike

img_9202

Nike / Nike / New balance / Adidas

img_9203

New Balance / Nike / New balance / Asics

Jeg elsker sneakers, og bruger dem både til hverdag og fester… jeg føler mig simpelthen så “dameagtig” i andet (men øver mig – for synes, det kan se ret lækkert ud til andre).

Jeg skal snart til Northern winter beat og der bliver jeg da nødt til at eje et par nye sneakers… og så er det jo helt perfekt, at det lige nu vælter i cool sneakers til få penge rundt omkring.

Jeg har allerede forelsket mig i et par, som det dog ikke er lykkedes mig at finde online, så nu krydser fingre for, at de stadig står på hylden og venter på at blive mine. Hvis ikke, så har jeg fundet nogle andre favoritter, som alle er på udsalg.

Jeg ku’ godt flere af dem, og hvert år når der er udsalg, ender jeg gerne med at have købt en del.

LET THE SNEAKER HUNT BEGIN

Indlægget indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Jeg har verdens dummeste fødder, som kun er glade, hvis jeg går i sneakers. Så jeg ejer ca 15 par (og et par klipklappere) og intet andet fodtøj🙈 Heldigvis kan man få så mange fede – jeg har en svaghed for dem i guld, har et par asics, et par superstars og et par air max 97, så måske de næste på listen burde være fra New Balance? Har hørt så meget godt om det mærke☺️

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   Jaaaa dem i guld er SÅ seje. Jeg overvejer dem selv meget kraftigt :). Jeg har et andet par fra New balance og de er super lækre, så jeg kan virkelig anbefale det mærke.

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET DØGN I KBH