AALBORG IN PINK

TILBAGE I AARHUS OG DIREKTE PÅ VINBODEGA

img_8756

picfxfile

picfxfile

img_8784

img_8783

img_8793

Så er jeg tilbage i Aarhus, inden jeg drøner videre til Kbh i morgen tidlig (der er jo ingen grund til at være det samme sted alt for længe af gangen). Da jeg ankom til MIN by, trængte jeg til at komme ud og mærke noget Aarhus… langt væk fra udsalgskaoset – folk går jo amok.

Min kæreste, yngste bonussøn (på 14 år – vildt) og jeg tog ned på Mas vino. De åbnede for 4 mdr. siden, og det var min første gang. Jeg var nærmest ved at falde bagover af ren begejstring, og kom vist også til at vise den en snert for tydeligt. Men der er jo vanvittig lækkert. Det er rustikt, cool og med de flotteste farver. Jeg sad og forestillede mig vinoaften sammen med en masse venner og massevis af gode grin! Deres róse blev i øvrigt hurtigt godkendt!

Vinbodegaen ligger i forlængelse af Grisk urbant kreative fællesskab. Her er der mulighed for at finde de vildeste sneakers, blive tatoveret, og også en barbering kan de fikse. Det skal opleves :). Det hele var som at træde ind i noget Berlin!

img_8794

img_8795

img_8796

img_8797

img_8798

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AALBORG IN PINK