PÅ OPDAGELSE MED GUTTERNE

TORSDAGSDATEN

img_8609

img_8606

img_8610

For nogle uger siden skrev jeg det her indlæg om en lækker torsdagsdate. Min kæreste og jeg er ofte på en date om torsdagen, fordi vi er børnefri, og fordi vi begge nyder at komme ud og opleve og rigtig gerne udforske noget nyt. Det kan være kunst, spisesteder, ginbar og hvad der ellers lige frister os. Jeg tør ikke love et torsdagsdate indlæg hver uge, men jeg vil love jer, at jeg løbende vil vise jer mine torsdagsdates fra både Aarhus og Aalborg. Jeg synes nemlig selv, at vi ofte er på nogle ret fine dates ;).

I dag var vi på Maggie Mae, som er et nyt créperie i Aalborg. Den gule bygning fristede i sig selv, og egentlig er jeg ikke så meget til pandekager, men efter at have smagt deres pandekage med karamel og havsalt er jeg ret hooked – mums den var LÆKKER.

Lækker aften til jer

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ OPDAGELSE MED GUTTERNE