PURPLE LOVE

PÅ OPDAGELSE MED GUTTERNE

img_8349

img_8331

img_8339

img_8334

img_8336

img_8345

img_8344

Drengene og jeg har haft et par meget rolige dage på Åboulevarden. Det har været dejligt og tiltrængt, men nu er det også skønt at komme ud og mærke byen lidt igen.

I går var mine tre gutter og jeg ude at bytte lidt julegaver, og midt i et mindre menneskevirvar opdagede Otto Posthussmøgen, som forbinder Søndergade og Fredens torv. Han syntes, at den så lidt uhyggelig ud, men blev alligevel nysgerrig. Så vi måtte derind og se hvad den gemte på. Jeg har været igennem den flere gange, men det er efterhånden et par år siden. Så det var ret sjovt at gå på opdagelse derinde sammen med drengene.

Der var i følge drengene nogle vildt seje vægge, og også en som passede til mit outfit (hihi). Smøgen er ikke særlig lang, men vi fik alligevel brugt lang tid der og drengene fik tonset godt igennem.

Aarhus gemmer på mange fine baggårde, gyder og passager, som man måske ikke lige kender til. Jeg går ofte rundt i byen og kigger efter nogle skjulte steder. F.eks gemmer Mejlgade på nogle ret seje baggårde. Så hvis I har lyst til en anderledes oplevelse, vil jeg anbefale jer at gå på opdagelse i byen!

Nu smutter jeg til Aalborg, hvor min kæreste og jeg har et par dage uden unger!

Hyg jer masser.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PURPLE LOVE