HANGOVER IN AA

I’M IN

032

Jeg har været meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle skrive dette indlæg. Men efter at have læst Ditte´s indlæg, vil jeg altså også gerne dele en ret sej nyhed med jer.

For godt 1 måned siden sprang jeg ud som blogger… Jeg havde længe gået og overvejet det og netop spekuleret på, hvad jeg kunne bidrage med.

For to uger siden fik jeg en mail fra Lasse fra Bloggers delight, som inviterede mig til et møde… (woooow) omkring, hvorvidt jeg kunne være interesseret i at blive Premium blogger hos dem (øhhhhh ja sgu da). Jeg tog til mødet, en snert nervøs og meget spændt på, hvad han mon ville fortælle mig. Vi snakkede sammen længe og jeg fløj nærmest fra mødet. Dagen efter skrev jeg under på en kontrakt, som nu betyder, at jeg er ansat hos dem. Ærlig talt så er jeg helt vildt stolt over, at de vil have mig med! Det hele er gået meget hurtigt, men det er fedt og jeg nyder hver gang, at jeg sidder og skriver et nyt indlæg til jer.

Jeg er sindsygt glad for, at I har lyst til at følge med herinde og bliver helt vildt glad, når I giver lyd fra jer. Så 1000 tak til jer.

4 kommentarer

 • Louise Siri

  Stort tillykke!! Sejt gået!!! Følger dig på ig og må da hellere holde øje med blogindlæg også!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   1000 tak Louise :). Dejligt at du har lyst til at følge med, det gør mig glad at høre!

   Godt nytår til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliestjernholm

  Hvor er du sej, stort tillykke!!!!! 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HANGOVER IN AA