JUL PÅ GODSBANEN

URBAN JUNGLE CAFE

img_6772

img_6727

img_6724

img_6725

img_6726

I morges blev jeg nyforelsket… total og fuldstændig forelsket i en sprit ny og helt vildt smuk plantecafé, og så ligger den ovenikøbet nede på Godsbanen! Yeeee jeg kan slet ikke få armene ned igen efter at have drukket min kaffe dernede i morges! Jeg har længe drømt om, at der ville åbne en hyggelig café dernede, og nu er det endeligt sket! Armen altså hvor mega fedt er det lige? Og så er deres åbningstider helt perfekte. Deres åbningstider er 9.00 – 17.00 mandag – lørdag, så der er også mulighed for en “eftermiddags to go kaffe”, imens ungerne brænder deres sidste krudt af udenfor i de sejeste omgivelser – total win win!

Der er plads til mødreklub, forretningsmøder og bare ren råhygge! De sælger også forskellige planter og andet nøje udvalgt haveudstyr!

I finder dem her

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUL PÅ GODSBANEN