LÆKRE JULEØNSKER

JUL PÅ GODSBANEN

img_6545

img_6531

img_6535

img_6532

img_6536

img_6544

img_6530

picfxfile

I går var jeg til det vildeste julemarked nede på Godsbanen, som i øvrigt er mit absolut favoritsted her i byen.

I den Rå Hal havde Northside arrangeret en hyggelig julestue med juleklip, musik, bango og festlige opråbere. Kødbyens mad og marked havde også indtaget hallen, og fristede som altid med noget lækkert. Der var naturligvis også boder med julenips, lækkert keramik, og hvis I endnu ikke har købt et juletræ, kan I også få det fikset dernede!

Udenfor var der de hyggeligste cafeer, flere små markeder rundt i de forskellige skurvogne, gløgg og æbleskiver, pandekager og nogle ret alternative tagterrasser. Der var også nogle gutter som sad og bryggede øl – jeg er KÆMPE fan, og vil anbefale jer Aarhus – folk at hoppe ud af dynerne, og tage derned og hænge ud nogle timer. De holder åbent i dag fra 11.00 – 17.00

Glædelig 3. Søndag i advent!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE JULEØNSKER